Thursday, June 6, 2013

Hienoja uutisia, minulla on jotakin teille.. 10% alennus merkkimeikeistä! :) MAC, Bobbi Brown, Benefit Cosmetics, NARS, Laura Mercier, Make Up For Ever, Smashbox, Urban Decay, Eve Pearl, Face Atilier, CHanel, Dior, Burberry, Giorgio Armani, jne.

Moikka söpöliinit!

Kuten mainitsin viime blogikirjoituksessani, minkä voitte lukea täältä mikäli ette ole vielä sitä lukeneet, olen viime aikoina työstänyt pientä yhteistyötä ja nyt voin iloisin mielin jakaa näitä uutisia myös teidän kanssanne.

Etsin muutama viikko sitten edullista ja luotettavaa paikkaa mistä voisin ostaa tiettyjä kosmetiikkatuotteita mitä olin jo kauan halunnut kokeilla ja joista halusin tehdä arvostelut ja löysin silloin verkkokaupan jonka nimi on 4 Ever Young Cosmetics. Useinhan on niin täällä Suomessa (ja Pohjoismaissa muutenkin), että on olemassa paljon tuotteita mitä haluaisi kokeilla mutta mitä ei vaan saa täältä ostettua. Näin oli siis myös nyt. Tämähän on aika turhauttavaa, kun kosmetiikkahyllyt kaupoissa tarjoavat aina sitä samaa vanhaa valikoimaa, josta sitäpaitsi saa maksaa paljon enemmän kuin ulkomailla. Tässä kohtaa voisin teille esitellä pienen helmen, 4 Ever Young Cosmetics.


4 Ever Young Cosmetics on verkkokauppa jonka perustivat ja jota ylläpitävät Anya Lopes ja Mariana Niebuhr. Näillä meikin ammattilaisilla on palava intohimo kosmetiikkaan ja halusivat jakaa tuntemustaan myös muille, joten he avasivat meikkikaupan netissä josta meikkinörtit ympäri maailmaa saavat ostettua laatumerkkien tuotteita, kiitämme heitä siitä :) Anya ja Mariana tosiaan tietävät mistä puhuvat, heillä on todella hyvä tuntemus alastaan ja tämän huomaa kun juttelee heidän kanssaan. Olen ollut yhteydessä heihin molempiin ja heidän tajoama asiakaspalvelu on ollut jotain niin huikean hyvää, olen ollut siihen todella tyytyväinen. Anya ja Mariana ovat aktiivisesti työskennelleet meikkitaiteilijoina monta vuotta ja avasivat meikkikauppansa vuonna 2005.

   
Kun olimme jutelleet enemmän ja olin tutustunut heidän kauppaansa (ja he minun blogiini) päätimme tehdä pientä yhteistyötä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että tulen aina välillä valitsemaan heidän kaupastaan tuotteita, joita sitten testaan ja arvostelen - ja kerron tietysti kokemuksistani sitten teille lukijoille :) Nämä arvostelut ovat tietenkin edelleen rehellisiä ja puolueettomia, nämä siis eivät ole jonkun tietyn merkin sposoroituja arvosteluja, vaan valitsen ihan itse mitä tuotteita arvostelen ja annan niistä rehelliset mielipiteeni, niin kuin aina.

Kuten sanottua, meillähän on aika rajoitettu kosmetiikkamerkkien valikoima täällä Suomessa (ja muutenkin Pohjoismaissa), mutta nyt siis olisi mahdollisuus saada käsiinsä laatutuotteita merkeistä mitä täällä ei muuten ole. Esimerkkejä 4 Ever Young Cosmetics kaupan myymistä merkeistä ovat MAC, Bobbi Brown, Laura Mercier, Make Up For Ever, NARS, Smashbox, Urban Decay, Eve Pearl, Face Atilier, Burberry, Chanel, Dior, Giorgio Armani, Cover Girl, NYX, Soap & Glory, Sonia Kashuk, Estee Lauder, Revlon, jne. Joitakin näistä merkeistä saa myös täältä, mutta hintahan ei ole aina ihan paras mahdollinen. Sitten on ikävä kyllä myös niin, että joitankin näistä merkeistä ei vaan myydä täällä lainkaan. Tämä on ikävä asia, koska monilla näillä merkeillä on tuotteita jotka ovat TODELLA hyviä! Minä ainakin olen iloinen kun löysin paikan mistä voin kohtuulliseen hintaan ja vielä erinomaisen asiakaspalvelun saattelemana saada käsiini näitä tuotteita :)


Tämä pieni yhteistyö tuo etuja myös teille lukijoille! Paitsi se, että nyt voi vihdoin saada ostettua tuotteita mitä Pohjoismaista ei muuten helpolla saa, parasta tässä on se, että hinnat ovat kohtuulliset ja postimaksut ovat realistisia. 

Anya ja Mariana olivat sitäpaitsi tosi kilttejä ja anteliaita ja antoivat minulle 10% alennuksen kaikista ostoksistani, mikä teki muutenkin kilpailukykyisistä hinnoista vielä parempia, mutta parasta tässä kaikessa on se, että sain luvan jakaa tämän alennuksen myös teidän kanssanne!

Minulla on nyt siis ilo ilmoittaa että myös te, rakkaat lukijat, saatte 10% alennuksen ostoksistanne 4 Ever Young Cosmetics verkkokaupassa! Mahtavaa, eikö vain! Teidän ei tarvitse kuin tilata (subscribe) blogiani ja käyttää koodia 10offTanja kun maksatte ostoksistanne 4 Ever Young Cosmetics verkkokaupassa. Tätä alennusta voitte siis käyttää huolimatta siitä missä olette. 4 Ever Young Cosmetics hyväksyy sitäpaitsi PayPal maksutapana, mitä minä (ja varmaan myös moni teistä) arvostan.


Tulen osana tätä pientä yhteistyötä myös tekemään pikku "giveaway"seja eli ns. "lahjoituksia". Tämä siis tarkoittaa sitä, että teillä lukijoilla on mahdollisuus voittaa jonkun tuotteen ihan ilmaiseksi. Mikäli olette kiinnostuneita mahdollisuudesta voittaa kosmetiikkatuotteita ilmaiseksi, teidän tarvitsee vain noudattaa muutama helppo askel.
 
Teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin tilata (subscribe) blogiani, tilata 4 Ever Young Cosmeticsia - minkä voitte tehdä helposti joko täältä, tai kirjoittamalla internetsovelluksen osoitekenttään http://app.expressemailmarketing.com/Survey.aspx?SFID=142950 ja sitten vielä vahvistaa sähköpostilla. Siinä se, vain muutama helpoo askel ja olet mukana arvonnassa! Tämän kuukauden tuote ilmoitetaan pian :)
 
Siinähän se olikin, jos siis olette kiinnostuneita latukosmetiikasta edullisin hinnoin ja merkeistä mitä täältä ei muuten helpolla saa - ja lisäksi vielä 10% ylimääräisestä alennuksesta - tilatkaa (subscribe) blogiani, käykää katsomassa 4 Ever Young Cosmeticsin kauppaa ja käyttäkään maksaessanne koodia 10offTanja.
 
Osallistuaksenne tämän kuukauden ilmaisen tuotteen arvontaan, tilatkaa blogiani, tilatkaa 4 Ever Young Cosmeticsia täältä ja vahvistakaa sähköpostitilaus. Helppo nakki! Onnea arvontaan! :)




Se oli siinä, tämä oli minun pikku lahjani teille, toivottavasti piditte siitä. Kaikki söpöliinit, käykää katsomassa 4 Ever Young Cosmeticsin verkkokauppaa ja mikäli löydätte jotain mieleistä (ja luulen kyllä että löydätte), niin olkaa hyvät ja käyttäkää koodia 10offTanja saadaaksenne vielä 10% alennuksen ostoksistanne! :)

Hauskaa shoppailua teille ja muistakaa hymyillä, nauraa, rakastaa ja pitäkää mielenne positiivisena ja avoimena :)

xoxo,
Tanja 

No comments:

Post a Comment